Arga lappar..

..Och nu pratar jag inte om griniga invånare i norr, utan såna där härliga arga lappar, fyllda av vrede, som folk sätter upp här och där. Denna hittades utanför ett onämnt hus i Uppsala, även känt som "Linneas&Emmas crib - källan till glädje".



Det är något med hatiska lappar som gör en alldeles varm inombords och fylld av lycka, eller hur? ..Eller är det bara jag igen?

Kiss&bajshumorn - Den bästa humorn!

Så var det officiellt. Jag har fortfarande inte växt ifrån min kiss&bajs-ålder. Detta insågs när jag och Linnea skrattade så att tårarna sprutade, dreglet rann och käken fastnade i obehagliga ställningar till detta klipp. ..Medan Emma skrämt kröp upp i andra hörnet av soffan. Love!


Grävlingarna strikes again!

Ett besök i Linköping hos Sofia resulterade i:

- Ett flertal dissar från folk vi kände som inte ville vara med oss. (Ja, jag vet, helt sjukt!)
- En spontan stadsutgång efter en liten powernap av undertecknad (eftersom det endast blivit 8 timmar de senaste 72h:arna. gngngnggn)
- Flera otroligt bra spelade biljardpartier.
- Raggningsförsök från två stockholmare genom fraserna: "När jag får mitt lönebesked varje månad tänker jag 'men gud, ta tillbaka lite, det är för mycket'", "Alltså jag säger inte att jag är bäst, jag säger bara att jag är jävligt bra." samt "Nu ska jag vara helt ärlig:  Du är den vackraste, sötaste, finaste människa jag träffat.*liten tystnad* ...släpper du till?".    HAHAHAHAHA. Ehh.. nej?
- Nymyntade uttryck i form av "En kyckling har aldrig fel" samt "Han ska få äta upp sin ost".
- En ny maträtt. Den var inte så god.
- Ett återlämnande av en luftmadrass iklädd grävlingsdräkt.
- En låång promenad hem i denna dräkt och Sofia utrustad med videokamera.
- Många roliga videoklipp. Och asgarv.

Skitpissjäklabajstenta

För att citera min broderade tavla på toalettdörren: "Helvetes. Jävla. Skit.". Jag lär mig aldrig. Om man har tenta - börja inte plugga sista dagen. Efter obefintlig sömn och noll motivation ska man inte starta kl 14 dagen innan och gå och dansa salsa istället på kvällen. Jag sätter tro och hopp till Red bull. Må kemikalierna trigga min hjärna till storverk imorgon.



Dö, socialmedicintenta. Dööööööö.

Take home message

Jag vet. Två inlägg på en dag. Crazy times.

Men idag hade vi miljögiftsföreläsning. Take home message var:

- Våra kroppar innehåller 250st olika konstgjorda ämnen ackumulerade i kroppen. Dessa fanns inte före 1945.
- 3% av alla konstgjorda ämnen som finns är utredda för hur de påverkar kroppen och naturen. Känns stabilt.
- Har man en kanariefågel i köket när man steker i hög värme i en teflonpanna dör den jäkla fågeln.
- Mäns penisar har blivit mindre med åren och spermiekvalitén sämre pga av alla östrogenutsläpp (Så sluta för guds skull!!). Fiskarna byter även kön och alligatorerna slutar reproducera sig (och ja, det är tydligen en dålig sak).
- Äter man alfa-alfa groddar får man enorma bröst pga att de innehåller östrogen. (Hur har jag kunnat missa detta? Synd att man råkade äta beta-beta groddar istället..)
- Äter man sjukt mycket vitkål så får man struma.
- Mödrar som masserat sina söner med lavendelolja när de är små (Jag visste inte att detta var ett utbrett problem, men fine.) gör att dessa gossar utvecklar prepubertala bröst. Obehagligt.
- Smaksatta teer smaksätts med samma ämnen som "smaksätter" duschcreme. Smaka på det ni.
- Lägg inte plast och konstiga saker på majbrasan. Och lägg för guds skull inte den sedan dioxin-förorenade askan på komposten sen! Om du inte vill få klor-acne i ljumskarna.
- Nappflaskor och nappar innehåller farlig plast. Dålig plast har en märkning av "7" eller "PC" i botten. Typ som alla matlådor och plastfolie.
- Värm inte plastlådor i mikron. Och lägg aldrig varm mat för att svalna i plastlådor. (FAIL. Kan detta förklara min extra arm?)
- Bilar innehåller all farlig plast som finns. Därav är doften av "ny bil" - doften av död.
- Och sist men inte minst.. ÄT INTE ÖSTERSJÖNS FISK! Om du inte vill ha en liten penis eller en sammanväxt livmoder dvs.


Hoppas ni inte blir oroliga. Själv satt jag och långsamt klunkade i mig en Red bull medan jag lyssnade och såg i innehållsförteckningen att jag drack bl.a. riacin, inositol, pantotensyra, xanrangummi och något som kallades "övriga tillsatser". Och det har ju inte blivit något fel på mig!

Citat från skolan #1

Fattema: "Gud, det syns verkligen att ni (dvs jag och Johanna) är ass-buddies idag" (författarens notering: dvs att vi har samma stussmått. Något vi kom på under en tjejkväll som tog en obehaglig vändning i form av att vi började mäta allas rumpor spontant.)

Johanna: "VA? Jag som tyckte att Kristins röv såg läcker ut idag."

*lätt obehaglig tystnad eftersom johanna uppenbarligen spanat in mitt bakliga behag*


Johanna: "Ja..alltså..att den inte såg så stor ut."



Jag har efter noggrant övervägande valt att tolka det som en komplimang.

Saker jag kommer sakna med att plugga.

Ja, såhär i halv-ålderskrisandet har jag även insett att jag "endast" har (knappt) 1,5 år att plugga och kommer sedan kastas ut i nåt himla arbetsliv med massa ansvar och krav på att vara vuxen. Usch.

Man kan tro att man borde bröja bli mätt på att studera efter fyra år, och det är man vissa stunder, men i andra ögonblick inser man hur himla kul det är. Ett  av dessa är när en tråkig föreläsning avbryts av yngrekursare som preklinspexar för oss så att hela klassen jublar och skrattar åt sjukt interna skämt.



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bajs, kebab och katter.

Tre timmars nattsömn. Ingen frukost. Mensvärk. Och ett morgon-studiebesök på reningsverket i en bajsdimma, kollandes på människors toapapper och avföring. Inte den bästa kombon, tro mig. Men tänk vad en fet kebabtallrik med flickorna och sedan rensa luften i höstluften kan göra.



Och humor. Jag sitter och säger "..det är lugnt, inom en snar framtid kommer jag bo som en gammal nucka med ett gäng katter". I samma stund hör man ett högt jamande och en grå, fet katt står och tittar på mig.

Det var roligt.

Tantfaktor 98

Det är fredag kväll. Jag har ägnat den åt att sticka ett par handledsvärmare. Klostret nästa.
Nu är man gammal på riktigt.


Vi hade i alla fall 50-tals-tema på syjuntan. Det kan ju anses som coolt i vissa kretsar. Typ PRO.

"De som sticker upp, sticker vi ner"

Vem kunde ana, på fredag eftermiddag, efter en förmiddag av mobilspelande och halvdöd skepnad under föreläsningarna, hände det - Föreläsaren fångade mitt intresse! Det handlade om etnicitet, Sverige, kulturer, allemansrätten och egocentrism. Alltså: ännu mer freaky att jag lyssnade. Men han var, på ren svenska, asrolig och klockren.

Det fick mig att tänka på det här videoklippet som, av en ren händelse, också är dödskul.


På vibrationsskadeföreläsning..

Föreläsare: "ja, ni kanske själva har jobbat med vibrerande verktyg någon gång?"

*Jag och fattema vänder oss och kollar på varandra i två sekunder och börjar sedan fnissa hejdlöst*



Vem har sagt att det är roligt att vara mogen hela tiden?

Ett uppsving för familjens samlade framförhållning

Håll i er. Jag har, den 15:e September, sökt sommarjobb för nästa sommar!

"Och?" tänker säkert ni, men i begrundandet får ni även lägga in att alla mina familjemedlemmar sitter sista kvällen och pluggar till tentor, slösar 4 liter bensin och lämnar in sina deklarationer vid 23.57 utanför skatteverket istället för att skicka dem 2 dagar innan och kommer alltid liite, lite försent. Men nu har det vänt. Den minsta familjemedlemmen har visat framförhållning!

Njut av stunden.

Sedan att mitt "personliga brev", som jag nu skickat till 11 sjukhus runtom i landet, tydligen var så kasst att Linnea garvade ihjäl sig åt det, är bara en bisak. Det ska inte få förta denna stora stund i mitt liv.



PRESS STOP.

I skrivande stund ringer min syster från Frankrike.

Å:"Hallå hallå"
K:"Åh, hej storstrumpa:D"
Å:"Ja.. jag insåg att mitt kontantkort går ut imorgon så jag måste ringa upp pengarna. Jag har 5 euro."
K:"...jaha.. vad.. glad jag blir."

Man blir så varm i hjärtat. Samtalet blev 7 minuter och 1 sekund långt.

Bättre än lyckopiller

Ibland är väl livet sådär lagom kul. Då är det tur att det finns sånt som gör att man ändå skrattar så att tårarna rinner.

Utdrag ur tillvaron.

Det bästa med slöa dagar i skolan är att man kan underhålla sig med annat medan man lyssnar på hur man sjukskriver folk.

Sms-konversation under förmiddagen:

Jag: Ge tillbaka min väst. Tvätta den först om du besudlat den. tack.
"Det": Vill du verkligen ha tillbaka den? Jag tror inte tvätt räcker faktiskt.
Jag: Okej. Bränn den!
"Det"
: Jag vet inte om eld hjälper.
Jag: Av en ren händelse äger jag en atomklyvare. den kostar 30 000/min att triva. Men det är det värt för att fördriva denna styggelse från världen.
"Det"
: Jag vet inte om 'det' är att betrakta som materia. Snarare kraft. En atomklyvare funkar därför sannolikt inte. Magi kanske funkar. Eller blå eld.
Jag: Skit. Jag använde den sista blå elden till att förstöra fotot på dig i morgonrock med ett barn. Men ondskan i bilden var för stark.
"Det"
: Bilden utstrålade s.k. kärlek. det är svårt att förklara för en rutten, själlös spillra av ett miffo, men det brukar sällan betraktas som ondska. Blå eld är därför lönlöst. Västen däremot, det är ondska.
Jag: Jag är stolt! Äntligen har du en liten, liten gnista av hopp om att du är min jämlike, så du vågar ge igen. det skulle kunna anses som sött, om det inte vore för det faktum att du är en väldigt obehaglig person. Som njuter av min oskyldiga väst på ett obscent sätt. I skrivande stund troligen.
"Det": Du är som voldemort, du är ond för att du har delat din själ och fyllt horkruxar med ondska. Jag har nu befriat den stackars västen. Nu är det bara fem kvar.
Jag: Fan. Fast det förklarar ditt utseende, eftersom alla som nuddar mina horrokruxer drabbas av kraftiga förbannelser. Jag känner mig manad att be om ursäkt för tomma-förståndshandikappade-blicken-förbannelsen. Inte för att skillnaden blev så stor, men.
"Det"
: Hade jag inte vetat att du var anskrämlig redan innan så hade jag trott att det var för att du förstörde en av mina horrokruxar. Håret alltså. Jag hatar dig.


Men jag fick tillbaka västen i alla fall. Förpackad i den här: Åh. Humor!

Inglorious bastards.

Jag borde egentligen sova, men jag måste bara säga: 'Inglorious bastards' av Quentin Tarantino. Se den!

Så sjukt bra film! Speciellt med det roligaste tänkbara mongosällskapet. Som om att jag inte hade träningsvärk redan, har nu mina magmuskler fått sig en extra omgång. Till de andra biogästernas förtret kanske. Men vi hade roligt. Eller jag i alla fall. De andra kanske mest härdade ut. Men jag hade kul. Det kanske jag sa?  aaargh..K!


Brad Pitt i klockren roll. Love!
RSS 2.0