Dagen:

Dagen började med att min andra patient som jag hade på återbesök gav mig en smörgåstårta som tack för engagemanget. "Det är första gången jag tar med något till min läkare", sa han. (Att jag inte lyckas få någon ordning på hans åkommor verkade spela mindre roll..:))

 

Efter jobbet var det dags för det jäkla Blodomloppet som jag anmält mig till med de andra hurtbullarna från VC. Trots att jag inte sprungit på 1,5 år så hankade jag mig runt 5 km på 35 min. Får vara nöjd. Firar med lite salta nappar och klappar mig på magfläsket i soffan.

 

Nu måste jag leka med en uttråkad katt som var blöt om tassarna och ryggen efter att ha varit en stund själv i köket... Det är rocket science att räkna ut vad han har gjort.

Vårbal

Igår var det vårbal! Vid kl 22 under middageb ringde min mat- och sovklocka, men vi (dvs jag, ska inte dra med B i gamlings-ingen-ork-träsket) höll ut till halv två i vilket fall. Sen köpte vi 6 cheeseburgare och hoppade in i en taxi hem. Nice.

Kuriosa: Vi blev anmälda av våra kompisar och jag hade i placeringskaoset blivit "Kristin Åkerblom". Tihi.

First encounter

Idag kom Evil cat när Mongo var ute i sele. Vi är just nu uppe i ca 24 minuters stare-down. Och än är intresset för varandra inte borta... Kattlivet är inte så dramatiskt.
 
 
Någon kommer vara mentalt utmattad ikväll.

Boendenytt

Katten ligger som en parscha i soffan.
 
En världskarta med pins där vi varit pryder nu vardagsrumsväggen.
 
Framsidan har fått möbler och rensing. Baksidan har prytts med en lykta.
 
Trimmad baksida.
 
Rabarber och jordgubbar är planterade.
 
Jag har shoppat gräsklippare, utemöbler, plant, trädgårdsredskap etc för drygt 2000kr. Samt kläder för 2500kr. Hade Helena på besök som triggade igång den sovande shoppern i mig. 
 
Jag får nog glömma det där med pensionssparande.
 

Mmmm.. höstdrömmar

Igår planerade vi lite löst hur vår roadtrip i Skottland till hösten skulle se ut. Vill. åka. nu. Om vi lyckas få arslet ur och boka snart kan vi åka t.o.r. med Norwegian för knappt 2000kr för båda två. Ehhhh... win?!
 
 
P.S. Jag har börjat fundera på att pensionsspara. Samt att jag idag kom på mig själv att googla utbudet av skottkärror och jämföra priser. Jag är officiellt en stadgad tant.
RSS 2.0