Det där om att man borde klona sig.

Började morgonen med 1h bilkö, kom 30 min sent till jobbet. Var akutjour. Blev sen från start. Inget kaffe. Bedömningar som tar drygt en timme normalt sett var bokade på 30 min. 2st (!). Idag räcker jag inte till.

Ryktet går på byn..

Det är lite oroväckande/smickrande att det börjat komma in telefonsamtal från gubbar 80+ som önskar få börja gå hos mig på Vårdcentralen, trots att de aldrig träffat mig tidigare.

Jag hoppas bara att alla inte vill ha sin prostata kontrollerad.
 
 
Det är också obehagligt att det heter "Boka tid i Kristin Öhlund"
 
 

Har ju skaffat jobb. Så blev tvungen att klippa mig.

Börthday

Födelsedagen skulle firas ensam i en halvtom lägenhet tentapluggandes medan B jobbar 8-23.
 
Tack och lov fick jag förfrågan om att vara hundvakt, så nu har jag två snarkandes hundar som bakgrundsmusik till "pluggandet". Jag är sekunder ifrån att klämma ner mig mellan dem på soffan.
 
Det var blött ute också så de var tvugna att ha sina regnkläder. Det tog ju bara typ 3 timmar att få på dem. Sen skrek ett helt dagis "TITTA HUNDAR MED KLÄÄÄDER" när vi gick förbi.
 
Utslagen hund bakom utslagen läkare.
 
Doggyclothes och oväntad encounter i trapphuset.

4 dagar kvar

AT-tentan.
 
 
Jag säger bara det. Satte mig med läkemedelsboken idag och stirrade på vilka FEV1% de olika KOL-stadierna hade. Nu hoppas jag bara att det kommer en sån fråga. Det är nämligen lite svårt att plugga till. Eftersom det är frågor från HELA LÄKARUTBILDNINGEN som kan komma på tentan.
 
Men tur att jag iaf inte har någon press på att jag måste klara skiten på första försöket. ....Eller vänta, jo det är visst så, eftersom mitt vik på Örsundsbro VC baseras på att jag har min legitimation direkt. FML.
 
 
Kristin a.k.a "Sexy beast"

P.S.

Jag fick jobbet på Örsundsbro VC.
 
 
D.S.

Buksmärta UNS

Fick igår morse vad jag trodde var en hemsk magkatarr. Den höll i sig hela dagen trots 20x2 Omeprazol. Imorse hade en smärtvandring skett så smärtan satt nere i höger fossa istället (blindtarmsstället), jag var palpöm över McBurneys punkt, indirekt palpöm och släppöm vä fossa och var bombis på att jag skulle ligga på op-bordet innan dagen var slut.
 
Jag fick sjukanmäla mig (för första gången under hela min AT tror jag) med stor ångest eftersom allt dagens arbete skjuts upp till morgondagen (det där med egen tidbok alltså). Men timmarna har gått och den där lokala peritoniten har lyst med sin frånvaro och då vägrar jag gå upp och skämma ut mig på akuten. Jag hoppas därför att det är min diffdiagnos "cystruptur" som hänt och att jag mår helt bra imorgon.
 
Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv.
 

FML

Ångesten när man förra helgen köpt en stor jäkla säng för 10.000kr på IKEA och sen hittar en glömd kupong hemma med "För varje 1000kr du handlar på IKEA, får du 100kr insatt på ett presentkort".


Hejdå sweet sweet 1000kr.

Nu har det gått för långt med den mänskliga slöheten

 

Vad näst? Färdigriven ost? Färdigmald köttfärs?

RSS 2.0