Mission accomplished

Tjejvasan är avklarad. 3:27:28 och plats 4536. Bättre än förväntat. Framförallt med tanke på min hemmavalllning där jag hade råkat låta klistret rinna ner över hela skidan över natten. Men fäste hade jag, ja jävlar!

Jag tiggde skjuts hem från Mora. Gick och köpte en ta-med-kebabtallrik och satte mig framför melodifestivalen ensam och åt. Vaknade kl 22 på soffan bredvid en halväten kebabtallrik, vinglade in till sängen och sov elva timmar till.

NU är jag människa igen!

 

Farsdagar

Pappsen har varit här i dagarna tre. 30 km har avverkats på skidor som laddning inför tjejvasan som närmar sig obehagligt fort. Jag har ett ass-blåmärke med storleken av en mindre grapefrukt som vittnar om min oförmåga att stå upp på ett par skidor i backar. Och prognosen säger +2 grader på lördag och isiga spår so far.


Kul.

Får man ha hjälm?


Ja men dåså.

Social inkompetens

En äldre anhörig till en patient ville visa sin uppskattning idag när jag hade pratat med dem.

Jag fastnar precis i steget, känner en gamlingshand på kinden som försöker klappa. Fastnar i ett tillstånd mellan krama-eller smeka tillbaka-eller springa därifrån, som bara stela svenskar kan göra.


Det slutar med att jag säger "Tack" och springer skyndsamt därifrån.

Positivt tänkande

Idag pressade jag mig i ett par jeans strl W29, och köpte dem med tanken "Jag köper ett par mindre, för jag ska ju ändå gå ner i vikt".

Jag har blivit en sån.
RSS 2.0