First Aid

Jag anmälde mig som sjukvårdare på Peace & Love. Fick schemalagt fredag och lördag natt. Alltså bajsmackan. En kväll av kräks och misär, men mitt i allt elände ändå mycket skoj och tacksamma ungdomar (när de väl vaknar till).

Jag vaknade kl 15, så nu ska jag bara ruska mig till liv och in till Borlänge och på't igen. Håll er i skinnet ungdomar - Tant doktor Kristin är i tjänst ikväll!

Frankrike

Moulin Rouge och tillhörande ruffiga kvarter med Sex shops.
Laval, fransk frukost.
 Fête de la musique, Laval
Random gränd, Laval
Laval, cykelutflykt. 
 Puss, cykelutflykt, Laval.
Omaha beach, Amerikanska kyrkogården.
Notre Dame i regn.
 Mona Lisa, dyr glass, pung inuti Louvren och jag utanför Louvren
I 4h kö nedanför Eiffeltornet
Puss högst upp i Eiffeltornet.

Det där med semester..

Det värsta med att få semester när man vet att den endast är två veckor är att man inte slappnar av ett skit, utan försöker utnyttja den till fullo.

 

Min att-göra-lista från lördag till onsdag innan färden mot Sundsvall och bröllop har växt sig lång.

 

Klänning har sytts, lägenheten har städats, tvätten från en månad tillbaka har tvättats, kylen har tömts, jobbet har besökts (gå dit på sin semester och signera remisser som inte skickas annars, pga plikttrogenhet mot patienterna), min killes kostym har lagats, tvättats, strukits, bröllopspresent har handlats, frankrike-gåvor har fixats, informationsmöte om ideellt arbete på Peace&Love har lyssnats på, tågbiljetter har bokats, underhållning har planerats.

 

Mitt i allt har jag även hunnit springa x2, gyma x1 och långpromenera x2 för att jag insåg att jag inte hunnit träna sedan jag blev förkyld. Och att detta visat sig på vågen.

 

Färdig version - klänning (typ som förra bilden alltså, fast med en söm istället för nålar.)

 

En bit på väg...

Tidsoptimist

Min semester började kl 17.00 igår. 18.15 somnade jag på soffan. Vaknade 22.59, yrade runt i lägenheten en timme, somnade 00.00 igen och vaknade idag 10.12. Trött, någon?

Om en vecka ska jag på bröllop (♥) och jag kom på den smarta idén att sy en klänning, då jag inte hittade någon bra i affärerna. Så här sitter jag med tyg, tråd och band för 750 spänn och kan inte för mitt liv uppbåda energin till att börja sy. Eller ens komma på HUR jag ska sy klänninghelvetet. Oh you clever girl, Kristin.


Psykpiffig

Det här med att slippa sjukhuspyjamasen ett tag är rätt trevligt ändå. Idag har jag trippat runt i Säter med kilklackar, pennkjol och en liten blus. Och tänkt att kontosarbete med fina kläder inte skulle vara så dumt ändå.

 

Någon vecka i alla fall.


 

RSS 2.0